Kenangan Pregnant 2009


Gambar pregnant 5 bulan dulu pon lagi kurus drp tak pregnant sekarang T__T

Rindu pulak rasanya nak kembali pregnant. Memang dah masanya kowt utk aku menambah anak. Orang pon dah ramai bertanya bile nak menambah lagi. Kami memang dah bersedia suami isteri mental & fizikal. Kami memang sedang berusaha. Doa-doakanlah kami yer. Moga rezeki anak utk kami masih ada. InsyaAllah.

Walau terkadang rasa terserik dgn drama airmata dalam toilet sensorang berjam-jam sbb tak tahan mabuk, aku tetap nekad nak lagi merasai pengalaman mengandung. Memang dugaannya hebat. Dgn alahan & sakit semasa mahu bersalin tuh. Tapi its all worth it bila tengok anak membesar dengan mata. Jadi penghibur saat suka duka dgn keletah dia & segala-galanya lah.

Hidup terasa lebih bermakna & terisi. Cukup lengkap. Alhamdulillah. Moga Allah permudah. Amin.

ps: masa pregnant dulu aku tak suka bergambar. so cuma ada gambar masa 5 bulan nie & masa 8 bulan time adik aku Lisa kahwin ^___^





Popular Posts