Kebizian Bermusim

Huwaahhh...baru boleh bernapas uolls. Ini pon tak sepenuhnya lagi. Kebizian semalam membawa ke hari ini. Inilah nasib orang kerja bermusim. Bila ada kerja, tak menang tangan dibuatnya. Apetah lagi berkerja rapat dgn bos. Kalut sokmo kan? Hehehe. Now dia tengah check semua paperwork. Maybe akan ada lar beberapa amendments kecik. Normal lar tu kan? Tp secara keseluruhannya, dah boleh tarik napas lega. Phewwww....

Yang bestnya tawu-tawu skrg da nak pukul 11am. Hari Jumaat pulak tuw. Homaiii....bestnya kan? Eventho  bekal bihun goreng+sambal kerang+telur mata masih tidak berusik, aku rasa puas. Naseb jugak cilok 2 biji kuih habi masa dlm kereta tadi. Jadikla buat pengalas perot utk pagi nie. Perut pon rasa biasa-biasa aja. Terbaekkk!

Sebenarnya aku menunggu-nunggu panggilan dr receptionist yg menyatakan parcel aku dah sampai. The parcel shud be arrive by today lah kalau nak ikotkan. For the first time aku shopping online di Zalora. Nak tawu beli ape? Hehehe. Not for me & not for Naurah. But for my beloved husband. Rasa bersalah sbb first time kowt sejak kawen beli something on9 for him. Sblm nie asyikla barang Naurah & ibunya neh.

Bila tgk kat Zalora boleh kata semuanya ada, aku pon terdetik nak try belikan something for habi. The easiest thing is t-shirt. Sebab tawu dia memang pakai saiz L. Confirm muat takde masalah. Since new customer dapat RM20 free. So aku beli 3 shirts for habi amounting RM83. Tolak RM20, grand total RM63 only. All items purchased at Zalora are free shipping. So yippppeee. Senang kata rege shirt sehelai jadi RM21 only. Hopefully the material of the shirts is OK. And I really hope that habi will appreciate the gifts. And...and....he will love me more and more and more and more......never ending and more HEHE ^____^

Owhh...i really hope the parcel will arrive by today. Tak sanggup rasanya nak tunggu sampai Monday or any day on next week. Plisss...plisss...plisss

Sebagai tanda sayang, letak gambo habi kena tutup belon. Apekahhh? HAHAHAHA =P




Popular Posts