Baju & Seluar Bintang Fashion


The day before we went to Sitiawan, sempat ke Giant beli stok susu Sustagen Chocolate yg dah kehabisan. Naik rege pulak from RM27.90 to RM29.90. Tapi dah takde choice so beli ajelah 4 kotak teros. Stok utk sebulan setengah. Dah beli susu aku merayap pulak sementara habi melayan Naurah main kat playground. Tu yg rembat beg pink murahan & ushar Bintang Fashion kot-kot ada baju budak-budak yang okay utk Naurah.

Belek punya belek, jumpalah seluar leopard dlm gambar diatas pd harga RM6.90 sehelai. Pastu jumpa jugak shirts lengan panjang spt diatas juga RM9.90 sehelai. Rembat terus 2 pasang & bila dipakai habi kata nampak mcm style Korean kids pulak. Hahaha. Baju murah-murah aje beli tp sebab taste ibu yang stylo (silalah bagi peluang utk aku bangga diri sekejap), maka anak pon nampak mcm stylo. Hehe. Tp siryes kat Bintang Fashion nie baju budak-budak dia mostly outdated okay! Macam zaman 80-an punya fashion. Wakakaka.

Tp kalau korang rajin, korek-korek sket kat dalam kedai tu, insyaAllah boleh jumpa yg molek sket macam yg aku beli ke Naurah tuw.

Selamat mengorek!! ^____^





Popular Posts