Berbaju Raya Sedondon

Masa nak ke rumah Yun pd Sabtu lepas, mula-mula aku ingat nak pakai baju biasa dgn kain aje. Tetibe habi cam emo tgk aku pakai mcm tu. Hahahaha. So iron la jugak baju kurung sedondon dgn Naurah tu. Then dh alang-alang gitu, soh habi snap la kunun cam gambo pagi raya. Ritu aku upload gambo habi & Naurah sedondon. This time aku & Naurah pulak. Gambo bertiga sudahnya sampai skrg tak ada T__T Belasah ajelah. Asalkan ada gambo dgn baju raya.....

Sebok je tisu lap hingus tu -.- (pandai Naurah cover badan ibu hehe)

Dah. Satu aje aku kasi upload. Banyak-banyak kang korang nk muntah pulak nnti. Ha ha.

By the way thanks Yun sbb jemput kami ke house warming & open house raya. Sedih gak tak sempat nk explore rumah tengok deco-deco semua. Segan la tengok ramai orang dalam tu hihi. Nanti jemput la kami lagi yer khas utk tengok rumah. Apekahhh? Hehehe...macam makcik-makcik dh skrg. Sebok nak tengok rumah orang lain. Rumah sendiri dah muak kowt huhu...




Popular Posts