How I Felt About Hannah J

Hoyeahhhh..its Sunday morning u olls. Tebiat ke ape suka hari menjelang Monday? Hahaha. Well, tomorrow is a special Monday okay. Its not like any other usual Monday ^___^

Tunggu special entry from me esok okay!

Lagi pulak Hannah J update blog pagi nie. Eyhh...ape kena-mengena pulak? Hahaha. Happy Hannah dah start berblog semula. Suka baca entry karangan dia tanpa skip any words at all. Kalau boleh dibagi markah, memang sokmo aku bagi A+ kat Hannah =)

Hannah merupakan blogger yang aku rasa manusia yang paling hectic life nya. Selalu aje terbayang life yg Hannah ceritakan dlm blog & tukarkan diri aku menjadi dia. Homaiii...rasa tak sanggupnya. Hannah, kite rasa awak terlalu pandang rendah tentang kebolehan awak. You are much more stronger & tabah than me. Awak mampu sebab tu Allah uji  macam tu. Kite pulak memang lembik. So Allah bagi life yg tenang macam nie aje. Sometimes I do felt kinda boring you know. Its like there is no challenges in my life. Everything seems like smooth & steady.

Tapi bila datang ujian....hah amek kaw! Gelabah tak tentu hala macam ayam lapor nampak dedak. Hahaha. Ape punya perumpamaan daaa....

Currently anak masih sorang & kalau Myiesha Hannah cerita dah ada Terrible Two's, Naurah macam tak ada sangat kot. She's still my behave, sweet & beautiful daughter. Nothing change much about her. Nakal sikit-sikit tu biasalah. Tapi masih belum mampu membuatkan kite menangis & bersedih hati. Geram sekejapan aje hehe. Maybe sebab masih tak ada adik like Myiesha? Tak dapat dipastikan. Maybe itu juga hikmahnya Allah masih belum kurniakan kami rezeki anak yg seterusnya walaupun kami sudah bersedia.

At the moment Naurah memang mendapat perhatian yang secukupnya. Even though she looks like she's ready to have a sibling, Allah knows the best for her. And we. We just have to look at the positive side aren't we? =)

Oh Hannah...walau kita tidak lah serapat mana. Bersua muka pon secara kebetulan masa kat Aeon Cheras Selatan last year. Eyhh before that ada jumpa kan kat The Mines. I almost forgot. Haha. But I do feel really close to you. Tidak secara realitinya...but spiritually maybe. Reading your entry makes me feel how lucky & blessed my life is. Bukan bermaksud life Hannah tak best..it just that setiap tulisan Hannah tu banyak memberi kesedaran terutamanya on your thoughts & how you handled the situations. You are younger than me yet you have a wonderful thoughts & point of view. Looks like I kinda admired you Hannah hehe.

Kite tak berharap ada life seperti Hannah, yet I want to be a strong person like you when I face a difficult situations. You did inspired me a lot I guess. So keep it up Hannah! Don't ever think to stop on blogging like you wrote in Twitter last week okay!

I forbidden you!

Haha. Like who I am to do that.

You have my full support my sister. I'm just happy when you wrote that you are happy. And I feel sad when you wrote that you are. I prefer for you to be happy always. You deserved to be happy for all  of the efforts you have done in your life. 

You do!







Popular Posts