Oh My Perut!


Nak tulis apa pon macam tak tawu hewheww...
Dah duduk tegak-tegak pon macam tuelah dia...
Sedangkan orang yg BMI normal pon kata tetap ada perot lepas bersalin, inikan pulak aku =P
Bab tubuh badan neh memang sokmo menjadi igauan ngeri lah!

But apart from that, i am all happy with my life.
I have a good husband & adorable daughter.
Other things were great also.
Alhamdulillah

Seperti biasa...tak semua benda yg kita nak kita akan dapat =)
Kalau selim pon aku dapat, it just too weird i think. I can call it PERFECT.
Is it possible? I wonder......

^____^




Popular Posts