A Tribute To Faith


Yes. This is the final scene where they met again after many years of departed. Those teary eyes makes my heart like wanting to explode. Hahaha. Over. Choi Young siap dah ada misai & janggut sikit. Nampak lebih macho & dewasa kot. Seb baek tak lebat sebab i hate mens with misai & janggut yang lebat. Asal ada nipis-nipis gitu je cukop. Dah cukop macho & hemsem dimata aku hewheww =P

I'm gonna missed Choi Young & Eun Soo.

Tengok cerita nie buat hati makin sayang kat habi. Siryes tak tipu. Yelah..sebab terbuai dengan perasaan indah menonton drama ni, sedikit sebanyak effect jugak pada kehidupan realiti kita. So aku tak rasa membuang masa la follow drama yang dapat meruntun hati macam nie. Sebab dapat aplikasi pada suami sendiri ^___^

Hati berbunga cinta maka taburlah ia kepada suami. Ecehhh..tetibe jiwang pulak HAHAHA tak kena pulak rasanya dgn personaliti aku =P

Seb baek dah ada suami. Kalau belom kawen, ape pon tak bley. So sila lah cecepat kawen yer anda yg bujang sekalian!







Popular Posts