Aku Tak Pregnant Lagi

Hadoiii...mekna...mekna...mu bikin gempak pasal aku kat twitter yer. Mementang aku tak masok sana lansung semalam. Selok mu buat gosip ke aku yer -.-"

Camnelah mu boleh terfikir update aku semalam tentang preggy. Takde kaitan langsung hokey! Sabokan ajelah mu nehhh...grrrr

Tapi mu sms aku semalam tu memang aku sambil mandi pon boleh tergelak-gelak. Ahh memang tergelak sokmo lah. Sebab tak sangka lansung update tu boleh menimbulkan gosip sebegitu. Kalau aku preggy mestilah gempak punye update aku. Takdelah pendek gitu aje -.-"

Sebelum tido sempat cerita kat habi. Dia pon punyelah tersengih macam kerang ekekeke. Memang lawak hokeyh!

Kengkawan, berhentilah mengucapkan tahniah pd diriku. Sangat kelakar yer bila baca =P


p/s: korang pergi serang mekna sebab dialah yg memulakan gosip lawak neh kihkihhh...





Popular Posts