Buggy Sweet Cherry


Inilah buggy baru Naurah yang aku nak bawak utk holiday ke Medan next month. Berat dia dalam 6kg aje. Simple aje design dia. Utk Naurah sesuai lagi la sebab buggy nie boleh tampung berat sampai 15kg aje. Anak dara tu kan baru 11kg. Lambat lagi rasanya nak cecah berat 15kg. Harapnya dapat la bertahan 1-2 tahun lagi. 

Murah je u olls buggy nie. Beli kat Sweet Cherry e-shop RM89.90 with postage. Naurah sokmo la naik buggy baru dia neh pastu main tolak-tolak sampai ke kitchen. Semalam habi soh fold & simpan dlm stor. Seb baek budak tu tak mengamok. Dah puas kot main 2 hari ekekeke




Popular Posts