Chup @ Shaftsbury Cyberjaya

Soda Bandung

Ice Lemon T

Nasi Bukhari

Spagethi

Tiramisu Cake

Last week Kak Niza belanja birthday girl makan kat Chup. Niat asalnya nak ke KRR tapi sampai-sampai peak hour. Beratur panjang hokeyh. Tak kuase la nak tunggu lama. We decided to try Chup jelah. Tengok tak ramai orang. So harap cepat sikit servicenya.

Aku order set Nasi Bukhari comes with Ice Lemon T for the price of RM15 all in. Kak Niza order spagethi ayam kot dengan Bandung Soda. Price tak ingat pulak. Spagethi tu dlm RM10.90 kot. Well, Nasi Bukhari aku tu rasa macam nasi ayam aje hewhewww. Nothing special tp sebab dah lapo belasah ajelah. Spagethi Kak Niza pon kering & macam ciput aje. Kesian Kak Niza mesti tak kenyang makan hahahaa...

Air dia okay la. And the Tiramisu Cake tu superb. Memang sedap. Tak rugi mencuba huhu...

Tapi lepas ni tak pergi dah kot. Baik pergi cuba restoran lain yang banyak gila kat Shaftsbury tu. Then boleh review sini mana yang recommended & mana yg tidak ^___^

Shaftsbury nie kalau nak ikotkan dari opis nie boleh jalan kaki aje hehehe. Best gilak. Tapi memang takkannya nak berjalan dalam panas terik Cyberjaya ni kot. Tak kuase mak noks!




Popular Posts