Doakan Saye

Padan lar adik bongsu aku x reply sms & jawab call. Henfon Samsung Wonder dia kena cilok daaa. Sbnrnya aku ada instinct jugak pasal hal nie sebab dia jarang betol x reply sms & angkat call. Kalau tak pick up pon nanti mesti dia call balik. Rupanya mmg betol ada benda tak best berlaku kt dia. Kesian. Seb baek now dia dh balik rumah sbb dah habis exam. By right hari Khamis akan bertolak la ke rumah aku with abah & mak. Moga selamat sampai hendaknya.

So td dah berjaya dapatkan info pasport semua. Tinggal Anje punye je belum. Esok bolehlah habi settlekan apa yg patut. Rasanya kena beli jugak luggage 15kg utk kami. In case 40kg Kak Ya x cukup lar sebab dah tambah bagasi Abg Eddy & Ayan. Drp kena bayar mahal klu ad hoc, better beli jelah siap-siap. Taknak amek risiko lagi like what happen before to us ^^

Flu & headache semakin teruk nampaknya. Badan dah start sakit-sakit macam nak demam. Mlm nie kena telan lagi pandol 2 biji & ubat flu yg amek kat klinik panel tadi. Harap sangat tak melarat sakit ni. Tak best jugak kalau pegi holiday tapi badan tak sihat kan? Apepontakbley nanti + +

Hidung nie sokmo tersumbat pastu asyik la hingus berair. Rimas betol dibuatnya. Banyak sgt menghembus hingus membuatkan hidung mcm nak tertanggal O o Kalau betol-betol tertanggal mcm mana lah agaknya yer? ^^

Doakan kesihatan saya yer semua. Terima kasih in advance ^^






Popular Posts