Exhausted

This is one of the holidays that don’t feels like having a holiday pon for me. Until today, I feel exhausted & sleepy. Tak rasa semangat pun nak datang opis like usual after taking  a leave for quite some time to rest. Semangat sket sebab nak nak update blog & transfer gambar from red Nikon. Other than that, I am not in a good mood. Apetah lagi bila bendera Jepun sudah berkibar. Semuanya rasa tak best. Moody me day!

Thank god esok cuti semula. Harap badan dapat berehat semula sepenuhnya.

At the moment tengah charging bateri Nikon before boleh transfer to PC. Hari ke-3 bateri kong & perempuan bijak laksana ni terlupa nak bawa charger kesana. So banyak la jugak xtvt yang tak dapat dirakamkan. Seb baek Abg Eddy ada bawak DSLR. Banyak jugak dia snap gambar kat sana. Cuma tak sure la boleh dapat kat aku ke tidak semua gambarnya. Dia tu agak payoh sikit. Hahaha. Maybe kalau aku mintak dengan bersungguh boleh la dapat utk share kat sini. We'll see.

Dah la charger camera tak bawak. Charger henfon pon sama. Ape punye poyo lah aku ni. Dah banyak kali pergi holiday pon tetap buat kesilapan yg sama berulang kali. Tak amek pengajaran sungguh!

Badan rasa tak fit, perot rasa tak sedap. Nak menaip banyak pon tak feel. Berat aje rasa jari jemari gemok ni nak menaip. Harap tengahari nanti I will feel better.





Popular Posts