#ProjekMengecat2012 - Part III

Masih boleh diperkemaskan lagi

Nyemak je mainan Naurah tu ekeke

Di touch up sekali lagi part white color tuh

Pokok dlm pasu dah macam harom hahaha...bersepah weyhhh

Pokok buluh yang tet tet tettttttt....berpenunggu maybe?

Keseluruhan rumah. Tetibe mcm kaler hijau pulak cat tu o O

Gambar nie semua memang fresh aku snap pagi tadi. Sambil dukung Naurah, aku snap dengan sebelah tangan lagi. Supermak kan? ^^

Projek ni belum siap 100%. Ada another 5% lagi lah plus nak perkemas mana yg comot. Habi kata dia nak buat before we fly to Medan end of this week. Entah bila pulak masanya dia nak buat tuh. Aku iyekan ajelah. Hehe.

Lepas sempurna part mengecat rumah, habi kata nak cat pintu tempat sampah & gate. Kaler putih kot sebab nak match kan dengan bbrp kaler putih sedia ada tuh.

So...whats next after this? Pasang marble pulak kot ^^

Money...come to mama......fuhh fuhhhh










Popular Posts