Another Blurry UPT

Bersiaran drp kampung di Johor. Heaven nya rasa walau tgh selesema. Malam semalam berjangkit pulak flu drp Naurah setelah sekian lama antibodi berjaya melawannya. Maybe antibodi skrg dah makin lemah kot. Ehehemmm =P

G klinik pagi td nk mintak ubat flu & buat UPT test sekali. Dah alang-alang je kan. Lagipun ramai yg dah tak sabor nak tau samada aku pregnant atau tak. Kemain diorang ni terlebih excited lak drp empunya badan. Haha.

After habi bg green light, kabo jelah kt doc keadaan diri yg dah delayed period for a week. Malangnya result UPT masih lagi tak dpt menentukan samada aku confirm pregnant or not. Doc pon masih tak sure psl line adlh samar-samar. Sama mcm UPT yg aku buat sndiri after 3 days period delayed ^^

To be honest, aku pun masih in denial. Blm dpt terima sepenuhnya yg skrg sedang pregnant. So unsure.

Tp geng twitter kemain semua dah ucap tahniah. Apo nak dikato? Hewheww ^^

Pas ke klinik terus ke farmasi beli another UPT. Kali ni beli yg mahal sket jenama Clearblue. Habi request buat masa dia dah ada sekali. So I might be doing it again on Sunday morning sebab habi baru nak balik kesini dr JB esok.

I'm hoping that the result can be clearly seen that it is really a double line. Meaning that I am pregnant with our second child. And so that I can take care and appreciate myself better for the sake of the baby. InsyaAllah.

I hope for your prayers. Thank you in advance =)

# baca 1 blog ni dh announced pregnancy sbb UPT +ve. tetibe on 10th days period delayed akhirnya dia datang. ????? boleh ek mcm nie? ya Allah siryes buat aku kecut perut. mmg anything can happen lah tskk




Popular Posts