Tentang Diri

Rajin pulak malam ni mengupdate blog. Maklum pakai red netbook baru...auwww ^^

Aku nak share pasal period dah delay 4 hari. Esok 5 hari la dia. Ok. Jgn spekulasi kata aku preggy dulu yer. Actually its normal for me that once or twice in a year tarikh period akan bertukar. Ikot suka hati dia nk datang bile. Pernah missed 1 bulan sbb dia dtg akhir bulan membawak ke awal bulan. After that baru normal every month datang.

Tipu lah kalau aku kata tak excited bila period delayed neh. Kemungkinan utk preggy tu tetap ada kan? So harapan tu of kos ade lebih sikit than usual. Kalau period dtg pun kuciwa tu ttp akn rasa. Tp sbb dah agak lama berusaha, rasa mcm dah biasa pulak. Life must go on no matter what the result is right? Just keep positive & never give up. Setakat ni tak pernah lagilah down gila-gila sampai tak lalu makan psl pregnancy ni. Badan mak tetap menembun dgn jayanya yer. HAHA

To be honest mmg takde dpt tanda-tanda or instinct pape yg  skrg ni tgh pregnant. Semuanya normal cuma geram psl badan cam menembun tetibe. Baru last week kot tak puasa sunat. Cepat betol lemak menepek. Aku makan ape? O__o

Tanda-tanda period nak datang mmg ada. Jerawat bermaharajalela & sore di sekian-sekian bahagian badan. Kalau aku tak preggy, plis lah datang cepat cik P oiii. Badan rasa tak best nk menahan awak lama-lama dlm badan neh. Letih.

Tapi kalau preggy.....woww seronoknya...rasa cam nk lompat bintang dgn badan gempal neh. Sampai ker ke bintang? Hakhak

Ape ape pon esok ada Fire Evacuation Excercise. Lusa ada pesta durian kat opis. Tak sabar nk makan durian byk-byk. Ampun habi....hehehe. Owhh...habi dah o/s ke JB hari Rabu tu T T Sedih.











Popular Posts