Nak Jenjalan

Baru aje plan nak jenjalan negeri dekat-dekat cuti panjang 25hb nanti. Tetibe habi ingatkan tentang Kak Ya nak pindah masuk rumah baru kat AU2. Kang mak call soh datang tolong macam tak syok la pulak kan bg alasan g jenjalan.

Sbnrnya aku mmg saje nak ngelat taknak tolong ape yg patut. Tak guna punye adik. Hahahaha. Takdelah...dalam keadaan kesihatan yg on & off ni rasa mcm takut menyusahkan orang pulak nanti. Hilang nak menolong, jadi menyusahkan pulak. Mesti semua orang busy takde masa nak melayan karenah mak yong yg mengada-ngada ni. Pastu nanti aku sedih & nangis sorang-sorang dlm bilik. Apekahhh? Hahahaha. Ape pnye mengarot lah fikiran aku ni. Sabokan ajelah ^^

By right Kak Ya dah plan family holiday ke Pangkor masa CNY nanti. Abah kata dia tengok Kak Ya booked tempat tinggal kat sana sampai rege RM3k. Hotel istana guane yg dia tempah tu hah? Kompius kejap aku. Takkanlah sampai mahal cenggitu sekali. Ntah-ntah Abah salah tengok tak? Hewheww -.-"

Walaupun jemputan rasmi utk keluarga kami masih belum ada, aku andaikan kami akan pergi jugak ajelah. Hahahaha. Tak malu =P Kalau takde bilik utk kami, tempah ajelah satu. Ape susah kan? Harapnya masa tu nanti kesihatan adalah mengizinkan. InsyaAllah.

Rasa dah lama pulak tak holiday duduk dalam bilik hotel. Kesian Naurah. Kesian Naurah ke kesian aku sebenarnya? Kurang pasti. Hehe.


* hari ni rasa sihat. tu yg rajin update blog sampai 3 kali. kemainnnn





Popular Posts