In Holiday Mood



Kesian mak buyong takde modal gambar baru nak letak kat blog. Terpaksa la import gambar tahun lepas menghampiri waktu-waktu begini. Hahahaha. 

To be honest sebenarnya memang dah rasa rindu sangat nak pergi holiday. Sebelum ni kemain lagi dalam setahun ada holiday awal, tengah & akhir tahun. Tak missed naik air plane setahun sekali at least. Tapi sejak preggy anak kedua ni memang kelaot semuanya. Pertama atas alasan kesihatan aku. Keduanya nak simpan duit utk kedatangan orang baru dalam keluarga kami.

Makanya pd aku dapat holiday sekali aje pun for 2013 dah cukup baik. Dan masa yg paling baik ialah nak meraikan ulangtahun perkahwinan kami yang ke 4 minggu depan. Siryes rasa tak sabar sangat. Syukur jugaklah kesihatan semakin pulih. Dah rasa agak bertenaga utk pergi jalan-jalan cari makan. Even skrg dah start mengah pasal perut makin membesar, kita gagahkan jugaklah.

Kesian kat habi. Kesian jugak kat Naurah. Jom kita pergi happy-happy kan diri bersantai, relax & menghabiskan duit kat Melaka nanti yer. Doakan kami selamat pergi & balik yer nanti.

Eyh...kampeni habi takde buat lagi ke family getaway macam gambar kat atas tu tahun ni? Ade hati lagi tu nak join dlm perut besor gini hahahaha ^^






Popular Posts