Jalan-Jalan Bukit Tinggi, Pahang - Part II

Fresh vegetables

Suka snap gambo ramai-ramai candid mcm ni

Ape-ape jelah budak-budak ni

Semuanya excited. Kopak Cik Ya kau!

Tak kisah orang dah bile dpt yg dihajati

Us. Without me as usual.

We ate here. Not bad. Tp servis hampeh sket. Ramai orang gaknye. Penat.

Ralit

Muka innocent

Baru dapat place the order. Asyik lari-lari waiter & waitress nya

Ngeri aku tengok budak 2 orang ni.

Mujur tak masuk dalam kolam

Whole roasted chicken

Garden salad

Mashed potato

Other side dishes with gravy (percik) another one is mushroom (not in the pic)

Last kopek before out of battery T___T

Tak dapat snap gambar kat Animal Park. Lepas makan kami ke Surau & terus ke Animal Park. Park kecik aje pun tapi dah bisa membuatkan budak-budak ni semua happy. Ada arnab, hamster, rusa & kuda padi utk dibawa menunggang. Paling best main arnab & rusa sebab jinak-jinak semuanya. Boleh bagi makan semua. 

Lepas penat main kat sini kami terus balik & hujan pun turun dengan lebatnya. Selamat sampai ke Au2 sebelum maghrib. Kesimpulannya seronok sebab pergi dengan budak-budak kan. Melayan deme ajelah. Kalau pergi dewasa saje mmg takde ape sangat. Setakat ambil gambar ajelah.

Malam tu semua orang kepenatan. Tido tak hengat donia. Hahaha. Sempat la dinner BBQ. Bakar beef, mutton, goreng sayur organik yg beli kt Bkt Tinggi & butter prawns. Kenyam tak payah makan nasi ^^

Moga ada lagi short trip macam ni di masa akan datang. Tak dapat nak tido hotel pun tak apa =)













 


Popular Posts