Jalan-Jalan Bukit Tinggi, Pahang

Its about time kot untuk simptom sakit-sakit satu badan tanpa mengetahui apa puncanya berulang kembali. Sebulan lebih je lagi. Tapi rasa macam setahun je lagi dlm otak ni hah. Bila rasa tak fit macam ni, mulalah malas gila nak pergi kerja. Rasa mcm nak tergolek dok sokmo atas katil. Tido. Taknak benda lain dah. Cuma nak rest atas katil sambil baca majalah/buku. Bila mengantuk, tido. Heaven kan? Entah bila boleh dapat ntah T__T

Adakah sebab aku aktif sangat weekend lepas ni ekk?

Yer. Sabtu lepas aku pergi ke Bukit Tinggi, Pahang. Pergi dengan mak abah, siblings & nephews ^^ Jalan tak hengat donia. Pastu pandai pulak ngeluh badan sakit sana sini khennnn (-.-") Situasi ni lebih kurang sama je macam preggy kan Naurah back in 2009/2010. Lebih kurang 7bln+ gini jugaklah naik Genting dgn mak abah. Kali ni pun lebih kurang jugak. Sebab nak spend time dgn ahli keluarga, aku gagahkan ajelah diri. Ralat ah kalau tak ikut sama sebab memang seronok sangat masa kt sana =)

Korang layan jelah gambar ni semua yer. Mostly aku la yg snap. Badan aku mcm gajoh sgt kali ni. Malas nak tunjuk kome. Wakakaka T__T

Cantik. Banyak tourist negara lain.

Apelah yg mak fikir tu.

Gaya nak makan & termenung.

Love them so much. Moga pjg umur & sihat selalu.

Ni pun love jugak hehehe

Gambo org mengandung tak boleh besar-besar hehe

Swan yg jinak

Ni pun jinak

Adik-adik & anak buah

Ni anak sendiri. Hehehe

Soh snap gambo swan
1 family conquer tempat ni. Hahaha

Budak-budak suka la...

Ada mcm tgh jalan kat France tak?

Semua budak-budak ni berjaya pow Cik Ya kehkehhh

Abu yg dah tak takut orang

Abu dlm percubaan nak jatuhkan semua basikal di situ haha

Tetibe ade orang jual sayur organik

Akhirnya ini yg dia pow Cik Ya

Biasalah mak.....mudah terpengaruh kihkihh

OK lah. Sambung Part 2. Banyak sangat gambar. Penat nak upload. Kami pergi tengahari & balik petang. Elok je sampai b4 maghrib. Perjalanan tak sampai 1 jam pun sehala tu. Kami bertolak drp Au2, Keramat, KL. Paling best pergi balik takde jem lansung. Smooth all the way ^^






Popular Posts