Mee Udang Nyonya Valley, Cyberjaya

Amacam? Nampak menarik kan? Rasanya pun sedap ^^

Perut tersorok oleh meja. Tapi tgk la tangan gebu ittew. Hahahaha

Nyonya Valley ni dekat je dengan opis aku. 2 minit je dah sampai kalau naik kereta. Lokasinya di Gardens milik Cyberview Lodge Resort & Spa. Bukan dekat hotelnya taw. Ini dekat bangunan pejabat milik deme lah. Kalau drp hotel, jumpa simpang 3 pergi ke kiri, jalan sikit terus signal ke kanan. Dekat bangat.

Nyonya Valley ni setakat ni tak pernah mengecewakan lagi la makanan dia. Semuanya sedap-sedap. Environment pun best. Best ahh duduk dlm aircond kan. Servis pantas & tuntas. Try lah kalau datang ke Cyberjaya. Lunch hour selalunya mmg pack aje. Price mmg reasonable. Mee udang ni semangkuk besar tu RM10.90 sahaja. Bawak duit RM20 dah lepas dah makan kt sini =)

Aku dah lapor sbnrnya ni. Breakfast yong taufu balance malam td je. Mane kenyang mak buyong kan? Tetibe Kak Niza emel gambo ni masa kami kesana last week. Terus ah upload sini. Bagi korang terliur sama. Hahaha





Popular Posts