Opis Berwajah Baru

Kat bawah ni nak tunjuk a few pictures office yang dah berwajah baru. Work station aku pun ada a few changes yang bila tengok semula tak tau nampak lebih semak ke lebih baik. Hahahaha. Kompius mak. Walau ape pun aku dah tak koser nak ubah apa-apa lagi. Maybe boleh cari 1 new drawer la since drawer lama dah jadi tempat letak CPU. Sebelum ni CPU atas lantai. Setiap kali nak ON mesti kena tunduk ke bawah. Skrg dah tak payah tunduk-tunduk sebab dah selari dengan meja.

K lah. Cerita banyak pun tak guna. Tengok jelah gambo. Daaaa...

Kotak tepi fax machine tu mengarut betul kan? Hahaha. Tgh pk nak pindahkan kt mane =P

Inilah karpet barunya. Nak seret kerusi pun dah jadi payah

Tu dia CPU gabak atas drawer suda. Aku sorang je yg masih guna CPU lama dlm opis ni. Org cermat ^^

Bersepah-sepah. Masih blm final lg. Tgh pk nak letak mana pulak tray yg ada file tu. Drawer dah yillek

Masuk opis masih lagi kuat dengan bau gam. Harap cepat la hilang semua bau tu. Pening kepala aku dibuatnya. Tak pasal-pasal lalok je nak buat kerja. HAHAHA.




Popular Posts