Pavlova 2 Layer by Fad




Amacam? Tempting kan? Saja je beli pavvy ni utk makan ramai-ramai dgn office mates. Dah lama tak belanja deme makan apa-apa. Happy je semua orang dapat sepotong pavvy menjelang lunch hour. As a desert after having lunch. Takde nyer after, before sebenarnya. Hahaha.

Puas hati sbb buah kat tengah-tengah tu pun ada okay. Kat atas pun dah banyak macam tu. Buah masam kena dgn whipped cream & pavvy tu memang syok ah. Sejuk-sejuk pulak. Perghhh. Nikmatnya. 

Thanks Fad sbb sudi ambil tempahan ad hoc mak yong neh. Len kali boleh order lagi ^^

Sape nak order boleh la search name Fadilah Ramlan kat FB yer!



 




Popular Posts