3D Adik Baby


First time buat 3D/4D scan. Masa Naurah dulu asyik bertangguh sampai dah tak relevan nak buat. Kali ni pun sebenarnya malas nak buat. Tapi sebab byk komplikasi, so buat jelah mane tawu dapat detect apa-apa yg tak best dari awal. Contoh klu baby ada masalah jantung berlubang ke ape kite dah boleh tau drp awal. Persiapan mental & fizikal dh boleh buat lebih cepat. Ada juga kebaikannya kan? Bukan saje nak gatal-gatal buat pun. Kos buat kat Annur RM240 yer. Byk je tempat lain yg lebih murah. Cuma kami jenis malas hehe.

Tengoklah adik baby tu letak tangan atas dahi macam tengah berfikir dgn sirius sekali. Doc godeh-godeh pon dia tetap lagu tu jugak. So ikut muka aku ke muka habi baby neh? Aku memang takde idea lansung. Tekaan aku kali ni fizikal byk ikut aku. Perangai pulak ikut habi. Macam bertentangan dgn Naurah la =P

Tak kisah lah. Yg paling penting baby sihat walafiat & cukup sifatnya. InsyaAllah. 



Popular Posts