Corelle Murah & Tudung Bawal Generasi Baru

Sejak jadi mak-mak ni memang kebanyakkan hobi pun dah beralih arah. Kalau dulu masa bujang ada hobi beli VCD cerita Korea/Taiwan/Jepun. Bila dah jadi mak-mak semua pun humban entah kemana. Tak ambil port sudah. Maka hobi baru pun muncul. Mengumpul segala jenis periuk & pinggan mangkuk berjenama la pulak. Hehehe =P

Our last trip to Langkawi was back at year 2011. Masa tu aku berjaya membeli set periuk kaca Vision sebanyak 3 saiz. Sampai skrg masih pakai buat masak harian & I loved it. Tahun ni aku ada cita-cita terbaru. Nak makan harian guna pinggan Corelle pulak. Kelas kau jah. Hahahaha. Jumpa a few pages online yg jual & compared the prices among them lah. Hari ni kot boleh transfer duit & menunggu barang sampai. Hehehe. Unsabarun.

And to my surprise, saje jelah wasap habi mintak duit a few hundreds & secara jujurnya cakap nak beli pinggan Corelle online. Mencuba nasib aje. Takdelah mengharap sangat pun. Amazingly habi reply ckp he will transfer the money online.

O__o camni jadinya mata aku. Hahaha.

Memang rezeki nak pakai pinggan Corelle kot. So dari semalam lagi dok survey online yang jual Corelle ni & akhirnya jumpa yg paling murah utk set 16pcs round shape RM285 with postage. Kebetulan ada buat promo RM250 per set if beli 2 set. Teros wassap Kak Ya ajak beli jugak. Lepas Raya Haji katanya delivery by lori. Tak sabar sungguh hehehe ^^

Sape berminat boleh terjah FB search Malaysia Corelle Store =)


Pilihan hati ambo

Hari ni jugak my new tudung bawal dah sampai. Support my friend yg baru berjinak jual tudung online. Search FB Layla Nadra & follow her instagram with that name too. Dah falling in love with the material & bidang pun besar. Boleh la try selempang bila bidang besar ni. Kalau kecik mcm bawal biasa mmg aku pinkan bawah aje.

Tak sabo nak pakai satu per satu ngeh ngehh

 OK. Lepas ni dah boleh insaf. Daa...

^^







Popular Posts