Majlis Akikah Nazif Zukhayr 13.10.13

Alhamdulillah selesai sudah mengakikahkan 2 ekor kambing utk Nazif pd hari Ahad yg lepas. Moga Allah terima & lindungi Nazif drp segala perkara yg merbahaya & sebarang kesulitan. InsyaAllah. Amin.

Tak banyak gambar yg di snap sepanjang hari berlansung. Ada yg snap guna henfon aku & ada yg guna henfon siblings yg lain. So aku upload mana yg ada ajelah yer. Keseluruhan majlis berjalan dgn lancar. Syukur Tq Allah. Okay. Lepas ni dah boleh fokus pd benda lain pula. Naurah & Nazif dua-dua dah kami akikahkan. Alhamdulillah yang memberikan rezeki utk kami keluarga yg sederhana ni.

Rezeki yg Allah bagi tu sebolehnya kami dahulukan apa yg penting di sisi agama dulu. Then dah lepas bab itu, barulah boleh go on dgn hal duniawi pulak. Moga Allah terima amalan kami & membalasnya di akhirat kelak. Amin.

Lepas ni ada 2 insurans kereta yg dah nak tamat tempoh & annual fee tadika Naurah for next year yg menunggu giliran. Kita selesaikan satu persatu. Kena yakin yg rezeki Allah tu sentiasa ada utk hambanya. Hidup tetap mau terus. Kamon!!!

Enough said. Jom tengok gambar pulak =)


Ngee...double chin  -..-

Peace yaw..macam baru anak sorang haha
Abu Bakar & Emriel Syahran. Naurah takot haha

Sedap je tido sepanjang majlis =)

Tetibe lak hahaha. Ni waktu malam sambut besday Aqil anak Kak Lin

The day after akikah dia pun demam T__T

Sponging mane yg dapat

Asek main aje budak2 ni semua. Tak reti penat

Hoyeayyhh..caterer dah sampai

Abah tersayang & Emriel

Naurah sibuk nak enter frame haha

Us. Sebok betol si Emriel tu

The day after akikah Nazif demam. Alhamdulillah semalam dah okay. Hari ni pun tak panas dah. So gamble je hantar taska. Pesan kt pangasuh if demam, bagi la ubat. Bekalkan siap-siap. Manelah tawu demam datang semula. Pesan gak Nazif akan cranky la sbb maybe badan tak berapa nk sedap lagi. 

Tak sabar nak balik rumah. Kesiannya anak T__T





Popular Posts