Me With Luna Colourful ;)


Eceh..mcm nk tunjuk dah kurus pulak tgn letak kt pinggang..miahaha. Padahal teknik angle gambo je. Tak payah la nak jeles sgt yer kehkehh

Dekat sket snap nampak lebih jelas tudungnya

Homaii...siryes sudah falling in love dengan tudung Layla Nadra Luna Colourful ni. Cantik kan design tudungnya. Sebelum pakai mmg agak doubt sikit lah sbb kaler campur2 warna warni gitu kan. Tapi bila dah pakai mmg okay je sebenarnya.

Sebab dia tak nipis, so bila tarik bahagian dalam tudung utk selempang, tetap tak jadi masalah. Owhh by the way tudung ni aku tak sempat nak gosok pun pagi tadi. Habi pergi gosok bawal lama sebab aku lupa nak pesan soh gosok tudung baru. Pagi-pagi nk pegi kerja dah sibuk dgn anak-anak. Mane nk sempat gosok waima sehelai tudung kan. So sarung ajelah...tak nampak horror pun..hoyeayhhhh

Dalam proses nak tambah koleksi yang ini barang sehelai & Layla Nadra dah upload material tudung yg sama (cotton crepe) for bawal di page nya. Nak try jugak ^^

Welcome Leolady & Warda. Lawanyerrrrrrr.....






Popular Posts