Penyakit Lama Dah Datang Dah

Penyakit lama dah datang semula. Beli online shopping barang-barang baby T__T Asal ade anak kecik je penyakit ni mmg akan datang menyerang kembali. Kalau nk ikutkan bukan keperluan sgt pun benda yg aku beli tu. Tp saje sbb mcm comel la...menarik la..best la...murah la..75qwe^$%^&%&^$% aptb -..-

To date aku rasa dekat 1k dah barang Nazif yg aku beli thru online shopping. Ada benda yg mmg perlu & ada yg mmg tak perlu lansung sbnrnya sbb dah ada. Tapi sbb brg tu mcm cute la hape la...tetapppppp jugak nak beli. Masalahnya duit bukannya byk mana. Mmg lah ada tp takkan la nak dihabiskan semua yg dlm akaun tu kan? Sesuke hati je skrg beli..beli...sbb tau dlm tu ada duit. Pdhal ada a few komitmen yg belum settle lagi tu like auto deduction insurans seisi keluarga etc

OK. Lepas ni taknak bukak dah groupon ke..milkAdeal ke...living social ke...



Bile emel ke habi dia kata " beli lah...tapi guna duit ibu. abang ok jerrr "

T______T





Popular Posts