The Chicken Rice Shop

Dah lama gak la kami tak makan kat TCRS kat Nilai Avenue ni. Since dah ada baby kecik ni, kami memang pilih restoran yg beraircond je utk makan. Utk keselesaan Nazif la terutamanya. Habis dah semua tempat makan beraircond kat Nilai kitorang round. Sampai dah ketandusan idea nak makan kt mane. Takkan asyik nak ulang makan tempat yg sama aje kan? Bosan owhhh. So the latest kami makan kat TCRS lah.

Dah lama tak rasa makan bergilir pegang baby. After 3 years plus I experienced it again. Hehehe. Usually aku yg akan makan dulu laju-laju mcm nak tercekik pun ada. Hahaha. Sebab rasa bersalah makan dulu sblm suami pastu takut Nazif meragam. Itu antara sebabnya la makan dah rupa orang tak jumpa nasi 3 hari ^^

Buat masa ni takde lagi kejadian Nazif meragam masa kami tgh makan. Harapnya janganlah berlaku sampai bila-bila. Takut semua orang trauma nak keluar makan bawak dia lagi kihkihhh

Enjoice the pics






Kesiannya gambar aku takde. Segan nak suruh org snap gambor 4 beranak. Mcm peghak aje kahkahh @_@






Popular Posts