Dubu Dubu, Midvalley Megamall


Aloe Vera Drink & Peach Tea


Budak botak yg comel ^^

3 kesayangan..mmmuahhs

Bibimbap Chicken & Korean Pancake

Bulgogi Beef. Yummyyy ^^

Masa cuti Maal Hijrah yg lepas kami singgah ke Midvalley sblm balik ke Sepang semula from Kak Ya house. So end up makan kat Dubu Dubu, Seoul Food. Sekarang kan dah muak makan malay food & western. So kita pandang ke timur pulak. Tengah gila makan Korean & Japanesse cuisine ^^. 

Untung dapat suami yg berani & suka mencuba sst yg baru. Love love.

First time jumpa kimchi kobis yg pedas. Selalunya tak pedas lansung. I loike. Sup tauhu tu pun sedap. Japanesse soup je aku tak suka. Miso soup tu kan. Kembang tekak. Kak Ya je kata sedap hahaha. Ada japanesse tea tu pon tak sedap. Pelik camne Kak Ya kata sedap siap tambah 2-3kali @_@

Selera aku & habi setakat ni sama. Apa yg aku rasa tak sedap, dia pun sependapat. Betul-betul soul mate kami ni hehehe. Naurah biasanya tak makan sangat. Ahh..budak ni mmg makan tak berapa nak sgt kecuali dia betul2 lapar aje. Order pancake korean tu makan la jugak sikit. Pastu aku suap beef bulgogi dia telan la jugak sebutir dua. Jadi laaa...

Overall sedap. Boleh pergi lagi. Tak tau pulak Ko Hyang pn ada kat MV ni. Next time nak g sana pulak ajak Kak Ya =)



Popular Posts