Ko Hyang Shaftsbury, Cyberjaya

Sama tak? Sama tak? ^^

Kal Guk Su - yummehh

Cilok sket Ttuk Bulgogi ayah

Anyonyo

Cakkk!

Sedap wohhhh

This is my second time eating at Ko Hyang Cyberjaya & the first time for the rest of us. As usual siapa yang ajak, dialah yg kena belanja. Gitu. Hahaha. Takpelah asal hati puas khennn. Kami singgah Cyberjaya all the way from The Mines last Saturday. Kire dah pertengahan jalan otw balik rumah la kan. Skrg Cyberjaya dah banyak tempat makan yg menarik. Rasanya lagi best drp apa yg ada kat Putrajaya nun.

Apa yg aku masih suka tentang Cyberjaya ialah ianya masih belum crowded terutamanya on weekend. Weekdays selalunya ramai orang pun sebab workers la. Property kat Cyberjaya ni mahal kemain. So populasi penduduk belum ramai mana. Ramai yg tak mampu beli kot hehe. So mostly yg bekerja kat sini ajelah memenuhi segala restoran yg ada.

Ape je yg takde kat Cyberjaya? Pizza Hut ada 2, KFC, Nandos, Tutti Frutti, Subway, Chatime, Kiraku, Saba' & banyak lagi lah. Weekends kalau korang taktau nak makan kat mana, boleh la try ke Cyberjaya ^^




Popular Posts