MOODY ME

Bos ada hal kat Bukit Merah Laketown Resort. So dia tak masuk opis utk hari ni dan esok. Tapi aku tak rasa happy mana pun sebab aku tengah stress. Stress pasal jerawat tumbuh kat muka dah bertingkek tingkek tapi period tak datang jugak. Bajet semalam ah datang. So kompiden je tak puasa sunat nak puasa Asyura 10 Muharam hari ni kan. Pastu sampai ke petang pon tak period. Siot jek. Rugi sehari. So hari ni aku nekad puasa je dulu. Esok pon puasa jugaklah kalau masih boleh. We'll see....

Naurah pulak pagi tadi buat hal taknak ke taska. Kenapa ntah. Mengada-ngada je kot. Aku lemah betul kalau budak menangis kuat-kuat takde sebab yg munasabah ni. Dah la tengah stress kan. Moody. Pastu carik ubat demam dia dlm peti ais tak jumpa. Tanya habi, dia kata ada dlm plastik. Plastik mana???? Aku mule dah nak marah. Pastu check balik fridge ADA -..-

Arghhh..moody nya...moody nyaaa....

DON'T LIKE!!

Tengah menaip ni pun rasa menyampah aje. Hahaha. Tapi sebab takde ape pon nak buat, so update la jugak blog dgn penuh kemenyampahan. Ade meh perkataan tu? =P

Nazif skrg dah takde dah muntah susu yg teruk mcm sebelum ni. Maybe dia punya sistem penghadaman dah makin matang, so takde dah susu yg tertolak keluar. Alhamdulillah. Pengasuh pun cakap kat sana pun takde muntah susu lagi. Happy =)

Otw dlm kereta nak ke taska boleh pulak si Nazif berak. Hahaha. Comel. Bau 1 kereta okay. Lenguh tangan dok dirikan dia je sbb taknak dia rimas & menangis sblm sampai taska. Dia pulak lepas memerut kemain lagi nak melonjak badan main-main buat muka cheeky. Gewam! Sampai taska terus ckp ngn pengasuh suruh tukar diaper ^^

K tue jelah. Bai.


Gambar takde kena mengena hahaha


 Note: rindunya nak pergi holiday T__T


 



 


Popular Posts