Restoran Cibiuk Makanan Sunda

Last Saturday FIL ajak makan di Cibiuk ni. Makanan from Sunda katanya. Dia belanja. Hehehe. So pergilah kami beramai-ramai kesana. Memang sedap makanannya. Sila try kesana. Nasi dia kan lembuuuuttt sangat. Dia mcm nasi ayam warna kuning gitu tp lembut je. Sedakkkkk!!! Ade pelbagai jenis ulaman & sambal boleh self service kat tgh tu. Amek jelah. Restoran ni terletak kat tepi highway Kajang Silk tu ah tak salah aku. Tak reti sangat nama tempat area sana. 

Nanti boleh pergi lagi dgn habi. Nyumsss.









Indonesian cuisine ni memang sedap belaka. Kena la dengan tekak selalunya. Ini first time makan makanan Sunda. Sedap. Jus buah semuanya jenis pekat & dari original buah. Teh botol pon ade jual. Best.






Popular Posts