Umrah#3

Alhamdulillah semua dokumen dan pembayaran dah selamat diberikan pada manager HR pada hari Jumaat yang mulia ni. Rasa macam satu beban dah terangkat drp bahu ni hah. Ringan sikit jadinya =)

Terima kasih pada bos habi, Encik Rodzi Ahmad sebab sudi memberikan pertolongan menggunakan buku cheque dia utk urusan pembayaran pd HR. Last minute baru HR inform taknak terima cash money. Prefer cheque or bank draf. Ate aku & habi dah keluarkan cash drp akaun Tabung Haji masing-masih ritu kan. Moga Allah membalas jasa baik beliau kepada kami.

Bila cash dah dalam tangan, terpaksalah tumpang peti besi opis & simpan all the cash. Seriau nak bawak duit banyak-banyak kesana sini. Thanks Mages sebab sudi tolong simpankan dlm peti besi office.

Akhirnya hari ni semuanya dah selesai. Terima kasih pada Kak Som & Abang Mat yang banyak juga bagi bantuan berkenaan hal umrah ni. Rasa bersyukur & bertuah sebab Allah bagi kawan-kawan yang murah hati menolong kami dalam proses nak ke Tanah Haram ni. Tq Allah for making it easy for us. We feel so blessed ^^

Kat bawah ni ada aku snap dokumen yang diperlukan utk proses Visa dan sebagainya utk kenang-kenangan =)


Sijil Nikah yang disahkan oleh Pejabat Agama

4 keping gambar berukuran 4cm x 6cm utk Visa

Passport Antarabangsa

Cheque bayaran

Surat injection vaksin meningcoccal valid for 1 year







Popular Posts