Nilai Medical Centre Review

View Nilai International School. Tenghari buta nampak student main basket ball.O_o

Kerusi malas for those yang nak bermalam. OK la kan boleh buat berbaring.

The toilet. Bersih & serba lengkap. Shower pon ada tempat pemegang if sakit tak larat sgt.

Bilik wad 1 orang. Comfy. Keluasan yg munasabah. Wardrobe yang sangat berguna

The TV. Biasa je. The channels not bad. Ada Fox Movie & AFC hihi

The main lobby. Spacious. Banyak sofas utk lepak-lepak

The front desk

Dalam perjalanan ke cafe & lif for warded people

Small garden & pond utk ambil angin pagi & petang. Takdelah boring sangat. Dlm kwsn hospital sebelah cafe

Ada bench juga =)

OK. Gambar tengah neb

Another lobby di wards floor. TV dia LCD la tak mcm dlm bilik hehe. Comfy for visitors also =)

Overall kami berpuas hati dengan perkhidmatan & fasiliti di Nilai Medical Centre. The doctors & nurses are excellent. Very helpful to us. This is our first time being warded here. Before this asyik la setia dengan Annur, Bangi. Dari segi keselesaan, mmg 10x ganda beza. Thank God our company insurance Allianz mmg panel hospital ni. Next time mmg pergi sini jelah kot. Dari rumah kami di BBST cuma ambil masa 10-15 minit je. Nice =)

Thank you NMC for EVERYTHING.

Alangkah bestnya kalau doctor O&G ada perempuan muslim. Yang aku nampak ritu semua adalah doctor lelaki. Chinesse, Indian & Malay. Huhuhu. Tak dapat la nak bersalin kat sini kalau gitu =P












Popular Posts