Jangan Lupakan Ibu Ye


Ya Allah, cepatnya awak dah 8 bulan Nazif Zukhayr. Masa anak kecil kemain nak cepat masa berlalu supaya anak lekas besar. Bila anak dah besar gini rasa macam tak puas lah pulak main dengan dia masa masih kecil. Manusia betul lah aku ni! Hehehe

Si Nazif nilah yang aku paling sedih sekali nak tinggalkan. Kakaknya aku tak risau sangat pasal dia memang close dengan family in law. Si kecil ni yang masih tak tahu apa-apa. Dia cuma penting ibunya yang super best ni. Huhu. Si manja kededek ni. Kalah manja anak perempuan bila ada anak lelaki ni taw!

Syukur sangat dapat rasa beza anak lelaki & perempuan ni. Even sometimes its not all about gender. Kadang beza daripada anak keberapa pula. Wallahualam. Walau apa pun, dah namanya anak kita, tetap lah sayang semuanya kan? Cuma nak kata adil kasih sayang tu tak dapat nak kata sangat lah. Kdg kita sayang adik lebih sbb dia masih kecil berbanding kakaknya. Macam tu jelah. Takde sebab apa sangat pun. Dua-dua tetap juga kita sayang =)


Gemoknye tangan. Hahaha. Abaikan plisssss @__@

Adik, please be good. get healthy & wait for me. Jangan lupakan ibu yer nak :"((










Popular Posts