Niat Dulu





Kan best kalau dalam setahun tu kita dapat buat Umrah. I mean setiap tahun. Dapat tumpu sehari harian utk buat ibadah sahaja. Tak fikir tentang yang lain dah. Kalau ada rezeki, siapa yang taknak kan?

Dulu ada sorang pekerja department lain yang boleh kata setiap tahun memang dia buat Umrah. Rezeki dia Allah bagi lebih. So dia memang selalu lah dapat kesana. Anak-anak pun dah besar panjang. Jelesnya lahai huhuhu

Apa yang best orang lain dapat, kita pun kalau boleh nak jugak. Tapi rezeki setiap hamba Allah tu berbeza. Kita boleh usaha, selebihnya Allah will decide.

Berharap lepas ni dapat bawa anak-anak bersama ke sana. Naurah will be with me. Nazif will be with habi. InsyaAllah =) Yang penting simpan niat dulu kan?











Popular Posts