Teaser : KK Trip 2014

Hai semua =)

Tuan punya blog tak sihat balik drp holiday. Demam, flu & cough pakej datang menyerang. Jadi semalam terpaksa on medical leave. Hari ni start kerja dengan tisu penuh atas meja. Pemandangan normal bila aku tak sihat. 

KK trip was good. Yang tak bestnya flight balik ke KL delayed 6 hours due to bad weather. Banyak lagi flights yang delayed. Ada yang nak ke Hong Kong, Denpasar, JB. Ada yang lebih lama juga menunggu drp kami. Ahh...penerbangan kedua aku & habi tahun ini. Dua-dua kali delayed. Memang kami tak bernasib baik bab fly tahun 2014 ni kot. Hehehe. Hint supaya lepas ni holiday by car je kot =P

Nazif & Naurah dalam flight pergi & balik tak banyak masalah. Nazif most of the time tidur. Yeayyy. Naurah pulak excited & happy. Haihh..seronoknya dapat membahagiakan hati anak-anak. Kepuasan hati yang sukar nak di ucap.

OK lah. Tak dapat nak update lagi ttg trip to KK. Petang sikit lah InsyaAllah. Ada janji mahu ditunaikan pd pembaca setia blog ni hehehe. Tungguuuuuu.....








Popular Posts