11 Months Already




Alahai Nazif. Awak ni kecik temetot je ibu tengok. Tak macam budak dah nak 1 tahun umurnya ekekeke. Gigi pun baru 2 batang kat bawah tu. Baru la pandai nak meniti kat sofa bagai. Baru jugak pandai minum pakai straw. You are so much like little baby you know! Huhuhu. 

Omey omey lg. Gewam rasa nak picit-picit je pipi gebu awak tu. Hakikatnya mmg aku selalu picit & kiss pipi Nazif sbb dia suka ketap gusi dia. Bile ketap tu pipi jd kembong. So comel huhuhu. Gewam!! Aummm!!! Hahahaha...

Nampak macam nak naik balik badan dia. Susu pun dah 5-6oz. Bab makan suap ape pun dia telan hahaha. Pemakan dia ni sbnrnya tp jenis aktif so berat susah nak naik banyak.

Rambut dia mcm tu lah jugak. Neymar Jr. Hahaha. Kdg sapu baby oil pun tetap terpacak jugak dia. Layan sajalah kan. Boy takpelah kan. Nampak rock gittew =P

Nazif jugak dah pandai bye-bye orang. Dah pandai letak tangan kat telinga bila kita ckp 'hello'. Kunun mcm henfon letak kt telinga la tu. Henfon halimunan wakaka. Cute bangat. It means dia dah faham jugaklah psl persekitaran dia ni kan? Now aku tgh ajar dia tepuk tangan huhu

One month to go before he turns 1. InsyaAllah, kite celebrate kat rumah atok nenek Johor ye. Dah hari raya kedua masa tu. Can't wait ^^

















Popular Posts