Tak Sihat

Allahu....rasa tak sihat sungguh di hari Nisfu Syaaban ni. Badan sakit-sakit sampai ke tumit kaki. Pijak lantai pun rasa sakit. Nak demam agaknya. Syukurlah hari ni dah Jumaat & my boss is on leave. If not memang rasa nak ambil mc je. Tak larat sangat rasanya. Kalo korang tengok muka aku mesti rasa nak tampo je huhu. Tak bermaya lansung rasanya ni.

Nak telan panadol, rasa sayang pulak nak buka puasa sbb niat puasa sunat sempena Nisfu Syaaban dah ni.

Moga Allah bagi kekuatan sampai petang. Amin.

Jumuah mubarakah & salam Nisfu Syaaban semua.


Budak-budak dijaga oleh PIL hari ni.






Popular Posts