Cantik Bila Di Edit






Bila internet down kat opis, aku bukak picasa edit pic yang ada. Mengisi masa lapang namanya. Ralit gak buat editing gambar ni. I loike.

Semua pic pun snap guna Samsung Grand Quattro je. Tapi bila di edit hasilnya tu macam snap dari DSLR pun ada. Hebat gak aku ni. Bwahaaha =P

Sape lagi nak puji selain diri sendiri. Aku dah biasa dah masuk bakul angkat sendiri ni. Sebab dapat suami gaya berat nak bagi pujian ke bini. Sedih wohhh. Tapi itulah....kadang kita kena pasrah je kot dengan sifat seseorang tu. Ingat senang ke nak ubah sikap orang? Sedangkan sikap sendiri pun tak terubah. Inikan pulak...hmm..sambung la sendiri yer....

Kalau kita nak orang terima diri kita seadanya, kita pun kena belajar terima diri orang lain seadanya juga. Barulah sama adil kan?






 






Popular Posts