Open Office 2014

Jumaat lepas, serentak dengan hari Malaysia berkabung MH17, jabatan aku buat makan-makan sempena Syawal juga. Majlis dah dirancang lama. Takde masa dah nak postpone & buat hari yang lain. So, kami teruskan jugak lah dengan apa yang dirancang but at the same time tidaklah bergembira mana. Takde bukak lagu raya pun mcm selalu. Tengok tv3 online je utk majlis berkabung tu.

Tahun lepas takde entry mcm ni sebab aku on maternity leaves melahirkan Nazif. Kali ni kami semua pakat kumpul duit & order jer most of the juadah. Menu utama ialah roti jala, nasi dagang & nasi arab zorubian. Ada chocolate fondue lagi ko! Kerlassssss gitu wuhuhu. Seharian memang tak buat apa pun. Jumaat selalunya mmg relax-relax je pun. Casual day.

Semua makanan yg berlebihan habis ditapau. Suksess. Memang lagi senang kalau order je. Nanti dah boring dgn makanan order, kita tukar balik potluck =P









Gambor lebih kurang je semua gaya HAHAHA. Layanzzzz jelah. Moga bertemu lagi di Syawal 1436. InsyaAllah. Amin.







Popular Posts