Sepetang di klia2

Adik tak takot lansung

Hidung jugak dia tuju

Naurah kata Nazif korek hidung bear kahkahh

Kesian ibu kena tinggal. Maklom la badan berat kahkahh

Poyo sgt awak kak buat muka gitu

Gigi rabbit

Liptip ibu dr tester di Guardian. Liptip Nazif is natural huhu. Snap by Naurah

Sangap sungguh weekend yang lepas. Berkurung di rumah gara-gara Nazif tak sihat. Cranky dia masyaAllah. Sangat lah menguji kesabaran. Serba tak kena. Petang Ahad mak dah tak boleh tahan. Lepas Asar ajak habi keluar. So ke klia2 lah kita dengan harapan dapat la beli serum Organic Aid utk muka ku. Nan hado pun. Plus nak cari supplement for kids. Bagi kuat skek antibodi badan melawan penyakit especially flu.

klia2 ni best gak jenjalan. Yang tak best parking fee dia mahal. Asal kesana mesti RM8 kena bayor. Dah standard klcc. Mana tahan nak pergi selalu. RM8 tu boleh dapat sehelai t-shirt Naurah or Nazif. Hahaha.

Dah alang-alang sampai sana, minum petang jelah sekali. Makan kat Quizzin by Rasa. Macam food court ah konsep dia. Tapi food court yg mahal. Hahaha. Kalau dah nama airport tu kan. Habi order coffee, chicken porridge & kuey teow. Yg sedap cuma coffee je. Kahkahh. Nak balik baru nampak ada jual nasi arab. Next time boleh try pasal Pak Arab tu dah senyum-senyum kat aku & Naurah masa kitorang lalu depan tu. Ape kena mengena tah =P

Yang bertabur atas porridge tu ingatkan kcg tanah. Rupanya garlic pahit. Euwwww







Popular Posts