Syawal 1435 Kami

Alhamdulillah bertemu kembali kita pada hari Isnin yg mendung ni setelah seminggu bercuti drp kerja hakiki. Kat luar tu memang mendung eyh. Bukan aku saje nak tulis mendung. Hehe. As usual dah lama cuti bekerja, bila naik memang mood tu kelaot lagi lah. Amek masa sehari dua jugak nak tune balik mood bekerja ni. 

So hows your Hari Raya? Best tak?

Mine best la pasal beraya kat Johor dulu. Tak beraya mana pun pasal last year Mak & Abah naik KL beraya dengan anak-anak. This year semua malas nak beraya, tunggu kat rumah je if ada sedara mara nak datang. Saki baki musim buah masih ada. Manggis, durian, rambutan & pulasan masih bersisa. Selain makan kuih raya, melantak buah-buahan pun syok.

Raya kedua aku berjaya mulakan puasa ganti. So tinggal lagi 4 hari nak ganti pasal hari selepasnya terus tak puasa. Hampes sangat. Hahaha. Bila balik rumah in law di Raya ke-3, mmg payah nak puasa pasal banyak nk beraya pulak. So hari bekerja ni aku sambung la balik puasa ganti dengan harapan dapat la straight sampai Khamis nanti. If rajin, tambah 1 hari lagi utk Puasa 6 sekali. If lebih rajin, buat asing Puasa 6 next week. We'll see.

Jom tengok gambar secara marathon. Ada yg kat Linggiu, ada yg kat Kg.Sentosa. Layan.



A few hours after family Hari Raya photo shoot. Hahaha

Togel. Mengendeng Cik Ann makanan ;P

Di pagi 1 Syawal. Sopan je semua. Sblm ke Masjid

Kesian. Pic dlm laptop. Snap je dr situ. Hasilnya mengarut sgt tona warna memasing. Pfttt

Honda City Abah...nice panel deck huh!

On his birth day on 29.7.2014. 1 year already =D

Mommy of 3

Mommy of 1

Nak pergi beraya

Siblings playing 2gether

Cute arent they ^_^

Gian nak berjalan. Asyik soh org pgg dia gitu jalan sana sini. Penat hoihhhh

Tembam. Makin kuat minum susu. Makan ciput







Popular Posts