Family Time

Yeayy. Bulan kegemaran dah menjelma. September, bulan kelahiran bagi aku & habi. Habi pada 4hb dan aku pd 24hb. Eyh eyh...sesuatu sangat nombor pon dekat-dekat taw. Agaknya sebab tuelah sangat compatible kami ni. Hurm...jangan nak compatible sangat lah kan. Kalau takde kerjasama, aptb kot.

As usual, kami takde bagi hadiah ke apa sempena ulang tahun kelahiran masing-masing. Takde nak beli kek ke apa. Tapi aku saje amek kesempatan nak pergi short getaway dengan habi & budak-budak. Rasa mcm dah lamanya tak lepak hotel merehatkan diri. Saje nak rasa environment yang berlainan drp biasa.

Biasa tu maksudnya lari dr rumah sendiri, rumah mertua, rumah my parents & rumah Kak Ya. Selalunya rutin weekend memang berkisar pada 4 rumah ni aje. Selang seli selama berbulan-bulan. Muak jugak kadang tu. Haha. So ada something special to celebrate, kita amek kesempatan sikit. Yang penting ongkosnya.

Ada duit, semua pun boleh. Sebab cuti pun dah tak banyak, kita pergi weekend ajelah. Tuju tempat yang dekat & bilik hotel yang affordable. Biasalah, rate weekend ni selalunya lebih sikit drp rate weekdays. Kena rajin sikit lah cari mana yang menepati piawaian.

This time aku try booking.com punya service. Sebelum ni selalu guna agoda. Harapnya tak mengecewakan lah.

Cerita lepas dah pergi nanti yer. Ni saje bagi hint je hahaha. Padahal dah tak sabar =P

This is my last weekend pictures with my family. My parents came all the way from Johor with my younger brother. Then my older sister, Kak Lin & family also came from Senawang, N9. Semuanya berkumpul kat rumah Kak Ya. On Sunday, we went to The Mines, having lunch together & went boating. Its family time. Bukan senang nak kumpul ramai macam ni.













Naurah down with fever since Sunday. Malam tadi balik Semenyih utk mendapatkan penjagaan lebih rapi dari atok & wan nya. Nazif pun tumpang sekali la meng hyper kan diri kat sana. Happy la tuuu.....

Get well soon Naurah.












Popular Posts