Cubaan Gagal


Kenan tengok jubah Cq ni. Bajet nak buat jubah raya. Dusty Purple tu menggoda betul hehe. Diorang ada Opening Sale cawangan kat Bangi weekend ni. So aku pun try la kaedah cuba jaya soh habi belikan ekekeke. 


Yaaa..itu dia. Cubaan tidak berjaya. Sila cuba di masa yang lain kahkahh =P Aku keep on positive. Ini bukan declined secara kejam dari habi. Bermakna if dia ada duit, takde Sale pun dia akan belikan. Sinar harapan masih ada :D






Popular Posts