Flash Sale Lazada - Diapers Onwards


Ohhoiii happynya rasa dapat beli diapers brand Onwards ni dengan harga yang berbaloi-baloi sempena Lazada Flash Sale tadi. Bila depa reveal je harga diapers ni, rasa macam rugi sangat kalau tak beli. Since Nazif pakai diapers jenis pants, so belilah stok untuk adik baby je. S80 dapat 4 packs dengan harga RM79. Free shipping pulak tu. So jatuh 1 pack diapers tu cuma RM19.75. 

Sebelum tu sempat gugel dulu performance diapers ni. Semua good review. So beli jelah kan lagipun diapers utk baby ni yang pentingnya kuantiti bukan kualiti sangat pasal kerap tukar utk elakkan nappy rashes.

Kalau takde sale, harga Onwards ni kat Lazada utk 4 packs RM140. Jatuh 1 pack RM35. Kan banyak bezanya tu. So berbaloi-berbaloi lah kan aku dapat grab dengan harga Flash Sale tadi. Alhamdulillah rezeki makyong & baby hari ni =)

Memule nak rembat Daypants Pet Pet utk Nazif jugak. Pastu tetibe rasa mcm kedekut. Hahaha. Pasal diapers budak tu yang sebelum ni pun aku sponsor 3 packs bukan apaknye. Eh ehhh semua aku nak sponsor kan. Belum masuk Tamar Koko utk bebudak tu lagi. Kopak lah mak ini macam kalau tiap bulan. Yang makin kayo apaknye je. Senang lenang dia tak payah beli susu diapers anak dah mak asyik nak payung bila nampak sale. Lainlah kalau dia ganti balik duit mak. Kalau gitu mak tak kesah sangat hehe =P

Skrg beli barang-barang online lagi murah drp beli di alam nyata. Aku pulak kaki shopping online. Tu yang payah tu. Masalahnye kalau tak beli rugi la pulak dari segi penjimatan RM tu kan? Guane?




 


Popular Posts