Hola Ho

Hola.

Today is my first day working back after 2 months on maternity leave. As usual agak busy la nak catch up balik apa yang dah missed sebelum ni kan. Agak blur gitu. Take time nak biasakan diri semula.

Fikiran asyik terfikirkan Nadim kat taska sane. Ya Allah, jagakan dia untukku. Senang kata kesemua anak-anak lah. Fokus lebih kat Nadim pasal dia paling junior kan. Harap sangat dia dapat serasi kat situ. Asal aku ambik dia semula petang tu dalam keadaan sihat sejahtera dah cukup bersyukur dah.

2 weeks before aku masuk kerja memang aku jaga dia sorang. Allah, dah rasa bonding sangat sebab tu lah berat hati sangat nak hantar dia. Kena kuatkan hati ajelah. Ape boleh buat.

Thats all for a short update on this blog.

Popular Posts