Misi Rotterdam : Plaswijck Park






Belum sampai park dah banyak tempat yang menarik perhatian mata aku. Bunga2 tu tepi jalan jer kot tapi cantikya tu subhanallah. Tak terkata. As usual Naurah lah jadi model tak berbayor. Most of the time dia follow je kehendak aku suruh dia posing. Kadang2 je declined sebab bad mood ke ape hehe. Okaylah tu drp si Nazif tu anti camera betul. Kena mood paling tak oke, dia nampak aku pegang henfon pun mengamuk marah. Tah pape je peel. Ketuk kepala baru tawu HAHAHA. Yer weyh dia punye geram kat peel merepek dia kadang tu mmg parat hidung dah kesabaran kite ni. Rasa kalau dapat ketuk kepala dia waktu tu macam satu kejayaan besar HAHAHA =P 

Plaswicjk Park ni office mate Kak Ya yang suggest pergi. Macam petting zoo jugaklah sebab boleh pegang2 & kasi makan haiwan. Lain lah sikit drp zoo kan? Dan memang tak nyesal pun pergi sebab konsep dia park sama, so view adalah breath taking. Siap ada tempat budak mandi manda, bermain lumpur & macam2 lah. Seharian punye kalau dah masuk sini. Best gila sbb cater segala macam keinginan hati kite. So xde ape sangatlah nak sembang utk hari ni. Korang layan gambar jelah.










Haiwan dia mostly yang jenis farm la. Ada khinzir, ayam, itik, lembu, kambing. Hahaha. Comel. Oink oink je tak comel wakaka. Besar betul park ni. Tapi sebab pakai kasut sukan memory foam kan, wajib la tak kisah kena jalan banyak pun. I loike sangat2.


Euwww


Amboi bulu kaki dia hahaha

Gambo ayam pon snap banyak2....wakaka


Ohh..ade 1 nilah kena cerita sikit. Dah penat jalan2 nampak ade jual fries. Ya Allah sedap sungguh kentang dia. Mcm local kentang pastu potong pun pakai tangan kot bukan mesin. Sedap sangat kena dgn mayonaise tu. Menjilat jari kemain makan bersungguh semuanya. Teringat2 sampai skrg. Fries paling sedap aku pernah makan setakat ni.







Banyak sangat gambar aku snap kat park ni sebab memang kena dengan jiwa lah katekan. Aku memang bab view lelawo ni sukaaaa la sangat.










OK. Itu ajelah yer. Nantikan entry seterusnyaaaa.....







Popular Posts