Misi Rotterdam : Visiting Office Cik Ya


















Balik daripada Zoo kami dah berjanji dengan Kak Ya nak visit dia dekat office & jumpa staff dia. Naik tram ke Rotterdam Centraal, berhenti kat Station Blaak, naik Metro ke Station Kruisplein. Sampai sane je Kak Ya dah sedia menunggu & bawak kitorang masuk office dia. Tumpang solat kat sana & dinner kat one restaurant entah apa nama dia tapi memang sedap lah. Langsung tade snap pic kat sana. Tu yang tak ingat dah huhuhu. After that jalan kaki je bakar semula lemak kalori tadi ke De Markthal. Berehat & tidor lah.




Baiklah sekian hari Khamis. Esoknya hari Jumaat. Sabtu dah balik Malaysia. Akhirnya hampir sampai ke penghujungnya kisah2 ke Netherlands kami sekeluarga. Nikmat Allah yang manakah mahu kami dustakan? Segala puji hanya bagi Allah.

Tiada yang mustahil bagi Allah sekiranya Dia perkenan. Sebagaimana dengan kisah percutian kami sekeluarga yang pada mata kasarnya mustahil, tapi ianya sudah pun berlaku. Dengan cara bagaimana pun, ianya pasti tertunai bila Allah sudah berkehendak. Maha suci Allah.

JAGALAH ALLAH, ALLAH MENJAGAMU.




Popular Posts