Cafe Dalam Jaya Grocer




Ritu g D Pulze dengan Kak Niza. Dedua kelaparan maka try la makan kat cafe dalam Jaya Grocer tu. Wah sedap rupanya eh. Mashed potato tu rasa dia mmg thick & sedaaaaapppp. Rasa mcm tak cukop hahaha. Sape blm pernah try makan cafe dalam tu silalah try. Price pun reasonable mcm 2 dish sepinggan aku tu RM16.90 kalau tak salah. OK la kenyang jugak.

Lagi 1 kalau g JG ni aku suka sangat beli roti blueberry cheese ke ape nama dia tu. Cheese ape dia guna tah tapi memang sedap pasal thick rasa dia & lemak berkrim. Tak boleh beli selalu kang bertingkek balik lemak kat perut ni HAHAHA.

Napelah makanan yg sedap2 ni penyumbang kpd kegemukkan & masalah kesihatan ehh? Pernah tak korang terfikir? Akaka =P


Popular Posts